keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Lähtö lähenee!

Pahoittelut todella laiskasta blogin ylläpidosta.. Josko sitä nyt aktivoituisi hieman. Eli hyvin paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoituksen. Lähden nyt virallisesti 22.8. aikaisin aamulla kohti Amsterdamia! Kanssani lentää kolme muutakin vaihtoon lähtijää, mikä on kyllä tosi kiva juttu. Voimme yhdessä sitten etsiä paikan mistä saamme avaimet, käydä syömässä, ja muutenkin asettua aloilleen.

 Niin tosiaan, olen nyt sitten saanut myös asunnon! Kyseessä on opiskelija-solu, missä lisäkseni asuu paikallisia opiskelijoita, sekä muita vaihtareita. Varmasti hyvin erilainen, mutta mukava kokemus tulossa. Asunnon sijainti on aivan täydellinen, sillä keskustaan ja kouluun on kumpaankin vain noin kilometri.

Rupeaa kyllä lähtö lähenemään kovaa vauhtia! Olen tässä kesän aikana pyrkinyt tekemään erilaisia valmisteluja, ja esimerkiksi kelaan on ilmoitettu, matkavakuutukset on otettu, ja Laurean apurahaa on haettu jo. Ei tässä hirveästi enää tekemistä olekaan ennen lähtöä, lähinnä pakkailua ja tuollaista pientä valmistelua.

Kesätyöni täällä Suomessa loppuvat 12. elokuuta, eli ihan mukavan loman ehtii myös täällä päässä viettää. Lisäksi menemme Amsterdamiin jo 22. elokuuta, mutta virallisesti koulu alkaa vasta 5.9. Ehtii sielläkin sitten rauhassa tutustua paikkoihin, ihmisiin, ja kaupunkiin ylipäänsä.

Olen kyllä super innoissani lähdöstä!! Koulu vaikuttaa mielenkiintoiselta, kaupunki viihtyisältä, ja ihmiset ovat varmasti mukavia. Palailen blogin puolella taas lisää kun on uutta kerrottavaa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti