maanantai 5. syyskuuta 2016

Lomailua

Noniin, nyt taas sain aikaiseksi kirjoittaa tänne jotakin. Huomenna alkaa sitten viimeinkin koulu, eli lomat on nyt hetkeksi vietetty. On kyllä ollut ihan mahtavat kaksi viikkoa täällä! Säät ovat olleet mahtavat, olen tavannut hirveästi uusia ihmisiä, käynyt hienoissa paikoissa, ja ennen kaikkea nauttinut :) 

Meillä on pitkin viikkoa ollut erilaista ohjelmaa vaihtareiden kesken, mm. dinner Vondelparkissa (kannattaa muuten ehdottomasti käydä mikäli tänne joskus sattuu tulemaan), peli-iltoja, singstar -kisa, leffailta, shoppailua, bileitä, ja paljon muuta. 

Perjantaina minä ja Anita otimme suunnaksemme Rotterdamin, sillä Anitan suomalaisella ystävällä oli siellä synttärijuhlat. Lähdimme jo hyvissä ajoin, jotta ehdimme kunnolla kierrellä kaupunkia, käydä syömässä, yms. Rotterdam oli hyvin erilainen kaupunki kuin Amsterdam, sillä siellä rakennukset olivat huomattavasti uudempia, ja arkkitehtuuri suorastaan kummallista. Hyvin persoonallinen paikka! Vierailu oli oikein mukava, ja oli hauskaa tavata myös aivan paikallisia ihmisiä. 

Eilen soitin aamupäivällä äidille videopuhelun, ja näin paljon rakkaita ihmisiä sitä kautta, ja myöhemmin illalla vielä skypetin isovanhempieni sekä ystäväni Sennin kanssa. Oli ilo nähdä, että Suomessa kaikki hyvin! 

Pidemmittä puheitta, täällä edelleen kaikki hyvin! :) Enää kuukausi niin saankin jo ensimmäiset vieraat Suomesta tänne, huippua! Loppuun taas hieman kuvia. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti