sunnuntai 28. elokuuta 2016

Ensimmäinen viikko

Noniin, nyt on viimeinkin aikaa kirjoittaa tänne jotakin. Eli maanantaina lento meni oikein hyvin, ja tänne päästyämme menimme bussilla yliopiston kampukselle, missä hoidimme pakollisia paperihommia, sekä saimme kämppiemme avaimet. Tämän jälkeen koulun kuski vei meidät kaikki oman kämppämme luo. Tästä kyllä iso kiitos, mahtavaa että autetaan noin paljon! 

Tiistaista perjantaihin meillä oli ISN:n järjestämä tutustumisviikko, mikä sisälsi eri kohteissa vierailua, ruokailuja, pelejä, ulkoilua, bileitä yms. Kokemuksena sekin oli mahtava, tutustuin vaihtareihin ihan ympäri maailmaa! Meillä oli myös ''Dutch course'', hauska kokemus, vaikka kieli onkin todella vaikea :D ehkä mä jotain opin täällä oleskelun aikana. 

Perjantaina meillä oli Final party, mikä oli huippu kokemus. Vaihtareita oli paikalla varmaan joku 500, ja tunnelma huikea. Lauantai menikin sitten hieman rauhallisemmissa merkeissä, ja kävin illalla vain ulkona syömässä kämppisten kanssa. Tänään, sunnuntaina, menin neljän muun vaihtarin kanssa Zaarndamiin, missä kävimme shoppailemassa, syömässä ja vain tutustumassa paikkoihin. Ihana paikka sekin, paljon värikkäitä taloja ja kauniita pikku putiikkeja. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti